VI TILBYDER

FritidsGuiderne KBH er en frivilligindsats, der arbejder for at give børn og unge i udsatte byområder et aktivt kultur- og fritidsliv.

FritidsGuidernes målgruppe er børn og unge i alderen 6-17 år bosat i udsatte boligområder i Københavns Kommune, som har brug for hjælp til at komme i gang med en fritidsaktivitet, og som ikke går til en fritidsaktivitet i forvejen.

FRITIDSGUIDERNES TILBUD
Vi opererer med forskellige guidemetoder, som tager udgangspunkt i den hjælp, det enkelte barn og familie har brug for:

  • Fritidsvejledning: Barn og familie har brug for vejledning til at finde et relevant fritidstilbud. På baggrund af vejledningen kan familien selv kontakte en eller flere foreninger og tage afsted til aktiviteten.
  • Match-making med forening: Barn og familie har brug for hjælp til at finde et relevant fritidstilbud og tage kontakt til foreningen for at aftale prøvegang. Familien kan selv tage afsted til aktiviteten.
  • Fritidsguideforløb: Barn og familie har brug for hjælp til at finde et relevant fritidstilbud og tage kontakt til foreningen for at aftale prøvegang. Derudover har barn og familie brug for en frivillig FritidsGuide, der følger barn og familie afsted til fritidsaktiviteten mindst 3 gange.

FritidsGuiderne er et partnerskab mellem Red Barnet og Københavns Kommune.